• Evenemang idag
Fredag
13
November 2020
Draken, Folkets Hus Göteborg

Kom du? Sexualkunskap för vuxna

EVENEMANGET HAR FLYTTATS!
Med anledning av det rådande läget kring corona (Covid-19) och Folkhälsomyndighetens nya direktiv kring publika evenemang har det beslutats att Kom du? Sexualkunskap för vuxna som var planerad till den 10 maj flyttas till den 13 november kl 19:30. Köpt biljett gäller även det nya datumet.

Mer information kommer skickas till den mailadress som användes vid biljettköp.
Kom du? - Sexualkunskap för vuxna
En scenshow med Alla våra ligg
Varför går vi vuxna runt och tror att klitoris bara är en liten knapp och är osäkra på var prostatan sitter? Borde vi inte lärt oss det någon gång?
I showen ”Kom du? Sexualkunskap för vuxna” får publiken en igenkännande, lärande och framförallt humoristisk sexualkunskapslektion. På scen står Amanda Colldén och Anna Dahlbäck från podden Alla Våra Ligg och berättar om hur de själva lärde sig om sex, vilka knäppa föreställningar man hade om sexualitet förr i tiden och hur man kan fylla kunskapsglappen när man inte längre får gå till ungdomsmottagningen.
Med en interaktiv och personlig show lovar vi att ni kommer våga prata om och utforska sex med varandra, partners och dig själv. Det blir mycket skratt, härliga tips och dessutom många insiktsfulla tankar om det så ofta tabubelagda ämnet.
Varmt välkommen till Draken den 10 maj!
__________________
Mer om Alla våra ligg:
Den frispråkiga och energiska duon, Amanda Colldén och Anna Dahlbäck, är grundarna till succépodcasten Alla våra ligg. Sedan lansering i 2016 har podden blivit en av Sveriges största och toppar listorna vecka efter vecka. Podden vann ”Guldörat” för ”Årets podd 2018” på Radiogalan och var även nominerad till ”Årets podcast” på Guldtuben – nordens största gala för digitala kreatörer.
Tider:
Insläpp: kl 18:00
Starttid: kl 18:30
Spellängd: 2,5 h inkl paus.
Åldersgräns:
15 år. Inte okej för yngre i målsmans sällskap.
Rullstolsbiljetter:
Bokas via Tillgänglighetslinjen på: 0776-707777 eller valfritt Ticketmaster biljettombud.
Ledsagare köper egen biljett.

Biljetter & tider

Fredag 13 November 2020 19:30 Boka hos Ticketmaster
I siffror

285 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Draken, Folkets Hus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Kom du? Sexualkunskap för vuxna, Draken, Folkets Hus

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj