• Evenemang idag
Fredag
28
Februari 2020
Studio HPKSM Göteborg

Saga Back + Hayfever

La Vaca Loca Presenterar:
Saga Back
Support: Hayfever
Studio HPKSM - Göteborg

Fredag 28 februari 2020 kl 21.00
Ålder 18 år
Saga Back
21-åriga låtskrivaren och artisten Saga Back från Göteborg borde vara på allas radar just nu. Debutsingeln "There You Go ... Again" har streamats långt över en miljon gånger på Spotify och fått media och tastemakers världen över att dubba henne som en artist att ha koll på. 2019 nominerades hon till GAFFA-priset för Årets genombrott och Nöjesguidens Göteborgspris. Hon influeras och inspireras av artister som Regina Spektor, Joy Crookes och Adele och i somras släpptes nya singeln "Heaven's Not Ready".
Saga är uppvuxen i Lerum utanför Göteborg och i tidiga tonåren upptäckte hon att skriva musik var något som kom naturligt för henne. Tillsammans med den Göteborgsbaserade producenten Mattias Nyberg (Jose Gonzalez, Regina Spektor etc) spelade Saga in en akustisk EP och släppte den på sitt egna skivbolag 2017. EPn bestod av bland annat av Heaven's Not Ready som hon i år släppte på nytt. Just nu jobbar hon på sitt debutalbum som förväntas släppas under 2020.
Hayfever
Hayfever är ett Skånebaserat band som blandar nutida och traditionell soul med ambient och improvisationsmusik.
Hayfever Soundcloud
Vi som producerar är:
Kulturföreningen La Vaca Loca, vi tror på möten, krockar och överskridanden inom kultur-, event- och nöjesbranschen. Vi är en kulturförening med en passion för suddgummit, vi älskar att sudda och smeta ut färg vid gränserna av olika konstformer, zoner och regioner.
I samarbete med ABF och HPKSM
Eventet på Facebook
www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

47 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Studio HPKSM). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Saga Back + Hayfever, Studio HPKSM

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April