• Evenemang idag
Söndag
31
Maj 2020
Kajskjul 8 Göteborg

Hilarious Stand-Up med Özz Nûjen

Fem söndagar med Hilarious Stand-up på Kajskjul 8.
Göteborgsbaserade ståuppklubben ”Hilarious Stand-Up” kommer med några av landets grymmaste komiker till Kajskjul 8. Var och en med sina egna tänkvärda vardagsbetraktelser. Räkna med roliga helkvällar där stämningen stegras, från igenkännande leenden till gapflabb och skrattattacker. Vi börjar med en liten lätt uppvärmning då MC presenterar komikerna. Efter det snabbt in på en förkomiker som får chansen att testa sina oneliners och erfarenheter, med andra ord en möjlighet att bli morgondagens stjärna. Därefter applåderar vi in supporter som värmer upp skrattmusklerna inför aftonens headliner som äntrar scenen.

Söndagen 31 maj 2020
Headliner – Özz Nûjen. Komikern, skådespelaren och radioprataren Özz har alltid många järn i elden. Han är utan tvekan en av dom hårdast arbetande komikerna i Sverige idag.
MC - Anders Kettunen som har uppträtt med dom flesta stora namnen i Sverige och drivit flera ståuppklubbar dom senaste 10 åren. Med sin långa erfarenhet kommer han att lotsa er genom kvällen.
Gustav Härdner är kvällens support. Han är mest känd från Youtube-sketcherna som Blå i ”Vilken färg är du”. Just nu river av massor av ståuppshower och blir bara bättre och bättre.

Söndagarna blir helkvällar med flera kända namn och ett gäng förkomiker och supporters.

Biljetter & tider

Söndag 31 Maj 2020 17:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

280 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kajskjul 8). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Hilarious Stand-Up med Özz Nûjen, Kajskjul 8

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April