• Evenemang idag
7-10
Maj 2020
Scandinavium Göteborg

EM i trampolin 2020, individuell, synkron, tumbling och DMT

Due to CORONA (COVID-19), event EM in Trampolin at Scandinavium in Gothenburg will be canceled. Card-paid and bank-paid tickets are refunded to the card / account within two weeks.
INSTÄLLT! Evenemanget är inställt. Mer informationom återlösen av biljetter kommer inom kort till den mailadress som användes i samband med biljettköp.
På grund av CORONA (COVID-19) kommer EM i Trampolin på Scandinavium i Göteborg att ställas in.
Due to CORONA (COVID-19), event EM in Trampolin at Scandinavium in Gothenburg will be canceled. Card-paid and bank-paid tickets are refunded to the card / account within two weeks.

SE INFORMATION FÖR ÅTERBETALNING AV BILJETTER NEDAN:
Kortbetalda, bankbetalda, swishbetalda eller biljetter betalda med AcceptEmail (inkl. outhämtade) återbetalas till kortet/kontot inom två veckor.
Biljetter köpta hos Biljettombud/arenan återköps hos valfritt Biljettombud./arenan
För bokningar med betalningssätt Klarna kommer du att få ett mail från Klarna gällande återbetalningen inom två veckor.
Har du biljetter som är betalda eller delbetalda med presentkort, vänligen skicka ett mail till info@ticketmaster.se med bokningsnummer och kompletta bankuppgifter. Återbetalningen görs sedan inom två veckor.

Service - och distributionsavgifter återbetalas ej vid inställt evenemang.

KÖPT BILJETT ÅTERLÖSES SENAST: (2020-04-19)


EM i trampolin, DMT och tumbling ställs in
17 MAR 2020
Idag meddelade det Europeiska Gymnastikförbundet (UEG) att EM i trampolin, DMT och tumbling i Göteborg den 7-10 maj är inställt.
- Det var ett väntat beslut vi fick från UEG idag. I det läge vi befinner oss i där vi alla behöver bidra till att minska smittspridningen av Coronaviruset är det också ett klokt beslut, även om det givetvis är ett tråkigt sådant, säger Pia Josephson, ansvarig för EM på Gymnastikförbundet och fortsätter:
- Jag känner med de gymnaster som förbereder sig för mästerskapet och särskilt med den svenska truppen som sett fram emot att få tävla på hemmaplan. Jag vill också passa på att tacka alla volontärer för det fantastiska arbete som de har lagt ner på EM.
Beslutet meddelades från UEG idag den 17 mars vid lunchtid. I beslutet framgår även att förutsättningarna för att flytta fram mästerskapet ska undersökas. Mer information kring detta kommer i slutet av april.
Evenemanget är inställt.
De 27:e europamästerskapen i trampolin för seniorer och juniorer avgörs den 7-10 maj 2020 i Scandinavium, Göteborg. Ca 450 gymnaster från ett trettiotal länder beräknas delta i grenarna individuell trampolin, synkron trampolin, dubbel mini-trampolin (DMT) och tumbling. Alla fyra tävlingsdagar inkluderar minst en finaltävling.
Trampolin är en av de mest spektakulära sporterna som finns, gymnasterna utför vackra och häpnadsväckande enkel-, dubbel och trippelvolter med och utan skruv på upp till nästan tio meters höjd!
ectrampoline2020.se
Torsdag 7 maj; 11:00-20:30
11:00-17:25 Kvaltävlingar trampolin juniorer, DMT seniorer och tumbling seniorer
18:00-20:30 Öppningsceremoni och lagfinaler trampolin juniorer
Rullstolsplats tel: 077 170 70 70 eller eventinfo@gotevent.se.
Syntolkning ej förnärvarande.
Information Arena Scandinavium, gotevent.se
eventinfo@gotevent.se
Mer information:
www.ectrampoline2020.se

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Scandinavium). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. EM i trampolin 2020, individuell, synkron, tumbling och DMT, Scandinavium

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juli