• Evenemang idag
Söndag
26
Januari 2020
Kajskjul 8 Göteborg

Hilarious Stand-Up med Måns Möller

Fem söndagar med Hilarious Stand-up på Kajskjul 8.
Göteborgsbaserade ståuppklubben ”Hilarious Stand-Up” kommer med några av landets grymmaste komiker till Kajskjul 8. Var och en med sina egna tänkvärda vardagsbetraktelser. Räkna med roliga helkvällar där stämningen stegras, från igenkännande leenden till gapflabb och skrattattacker. Vi börjar med en liten lätt uppvärmning då MC presenterar komikerna. Efter det snabbt in på en förkomiker som får chansen att testa sina oneliners och erfarenheter, med andra ord en möjlighet att bli morgondagens stjärna. Därefter applåderar vi in supporter som värmer upp skrattmusklerna inför aftonens headliner som äntrar scenen.

Söndagen 26 januari 2020
Headliner – Måns Möller med en humor som är snabb, bred och vass. Han ses som landets bästa improvisatör och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt.
MC - Katarina Alfredsson som med sin härliga humor och värme får publiken exakt dit hon vill. Hon driver sedan några år tillbaka ståuppklubben ”Humorklubban” i Hovås.
Kvällens supportrar är Svea Sigmond som har på väldigt kort tid blivit en av Sveriges mest lovande talanger och reser land och rike runt och uppträder med ett enda mål i sikte, att få dig att skratta. Ludde Samuelsson började med stand-up comedy redan vid 17 års ålder och är idag en av branschens mest erfarna och omtyckta komiker.
Söndagarna blir helkvällar med flera kända namn och ett gäng förkomiker och supporters.
Läs mer om föreställningarna
Våra kockar har komponerat speciella rätter för varje kväll.
Läs mer om menyn
Köp till din garderobsbiljett i samband med biljetten för 25 kr, på plats 30 kr.
KVÄLLENS UPPLÄGG cirkatider
17.00 Matgäster välkomnas
17.30 Senast ankomsttid för matgäster - maten serveras
18.00 Entrégäster välkomnas
18.30 Senast ankomstid för entrégäster
19.00 Hilarious Stand-Up
21.00 Bar & musik

Åldersgräns 18 år. Bordsplacering görs i bokningsordning. Menyplatsgäster placeras framför showplatsgäster. Betalda biljetter återlöses ej. Begränsat antal rullstolsplatser finns och ska alltid bokas via telefon. Platser bokas fram till 14.00 aktuell söndag, därefter köp vid dörr. Pris köp vid dörr: 345 kr.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

222 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kajskjul 8). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Hilarious Stand-Up med Måns Möller, Kajskjul 8

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober