• Evenemang idag
Söndag
24
November 2019
Frölunda Kulturhus Göteborg

Josefin och Florin

Stora salen. DOKUMENTÄR. Sverige 2019. Barntillåten. 1 tim 17 min.
Regi Ellen Fiske, Joanna Karlberg med Florin Serban, Josefin Serban.

När den 22-årige rumänske tiggaren Florin träffar den 38-åriga svenska singelmamman Josefin utanför mataffären uppstår kärlek direkt. Åtta månader senare gifter de sig och flyttar ihop i den lilla byn Oskarström. Men när pressen från Florins familj i Rumänien blir för stor utmanas drömmen om ett bättre liv i Sverige och relationen sätts på prov. Josefin & Florin är ett intimt porträtt av en oväntad kärleksrelation som utmanar kulturella normer och föreställningar om hur en familj ska leva.
Visningar med samtal kring Josefin & Florin anordnas i samarbete med Amnesty International Sverige och kampanjen ”Också Människa”. Filmen följs av samtal med representanter från amnesty.

Biljetter & tider

Söndag 24 November 2019 15:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Frölunda Kulturhus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Josefin och Florin, Frölunda Kulturhus

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November