• Evenemang idag
Fredag
14
Februari 2020
Scandinavium Göteborg

SABATON - THE GREAT TOUR

SABATON tar “The Great Tour” till Sverige – spelar i Göteborg & Stockholm med support av Apocalyptica och Amaranthe!
I slutet av april offentliggjorde SABATON en USA-omfattande turné under parollen ”The Great Tour” inför släppet av nya skivan ”The Great War” den 19 juli. Idag står det klart att turnén förlängs ut i Europa, med inga mindre än än Apocalyptica (FI) och Amaranthe (SE) som support! Den 14 och 15 februari spelar Sabaton i Göteborg och Stockholm – biljetterna släpps på onsdag 3 juli kl 10:00 och säljs via www.allthingslive.se!
De Svenska heavy metal-hjältarna Sabaton år inför släppet av det sprillans nya albumet ”The Great War”. Den 19 juli är det dags, och bara ett par månader senare beger sig det Falun-bördiga bandet ut på en världsomfattande turné passande nog benämnd ”The Great Tour”.
Idag offentliggör vi tillsammans med bandet att turnén förlängs in i Europa efter årsskiftet. ”The Great Tour” är en stor och påkostad turnéproduktion och Europavändan får ges support av inga mindre än Amaranthe och de finska cello-hårdrockarna i Apocalyptica. Datumen 14 respektive 15 februari heter Scandinavium (Gbg) och Hovet (Sthlm).
Dessutom släpper bandet idag singeln The Great War, titelspåret från kommande skivan, och en medföljande musikvideo. Musikvideon släpptes för inte mer än 12 timmar sedan och har redan kammat hem över 200.000 visningar.
- I mitten av Februari rullar vi in i Sverige med den största turnéproduktionen vi någonsin haft och i vanlig ordning har vi ett par grymma band med oss, Amaranthe är ett svenskt band som med inte mindre än tre frontpersoner verkligen ger allt och kommer öppna varje kväll med fullt ställ. Sedan kommer en överraskning för många i den världsunika cello-rockgruppen Apocalyptica från Finland. Med ett verkligen unikt sound har dom varit ständigt aktuella sedan 1996, inte minst med deras tolkningar av Metallicas största låtar, och nu senast med en tolkning av vår singel Fields of Verdun från vår kommande skiva, hälsar Pär från SABATON och fortsätter:
- Förutom tre grymma band å en sjuhelvetes show så har vi en liten detalj till som vi kommer att avslöja senare…
Sabaton spelar på Scandinavium i Göteborg samt Hovet i Stockholm den 14 respektive 15 februari. Biljetterna släpps på onsdag 3 juli klockan 10:00 och säljs via www.sabaton.net samt www.allthingslive.se.
Support
APOCALYPTICA
AMARANTHE
Rullstolsplatser bokas via Ticketmaster Callcenter telefon 077-1707070 eller hos närmaste Ticketmaster ombud.
Åldersgräns 13 år.
Har vakterna rätt att neka inträde till arenan om man inte kan styrka sin ålder?
Ja. Vakterna har rätt att kräva giltig id-handling om de bedömer att personen är under 13 år. Kan man inte styrka sin ålder har de rätt att neka inträde till arenan.
Hur bevisar jag att jag är 13 år eller äldre?
Giltig id-handling är id-kort, körkort eller pass. Det går också bra att skriva ut personbevis på Skatteverkets hemsida.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Scandinavium). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. SABATON - THE GREAT TOUR, Scandinavium

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober