• Evenemang idag
Onsdag
16
Oktober 2019
Kajskjul 8 Göteborg

NÄRA Andreas Weise

Nära Andreas Weise
Vinnaren av Stjärnornas Stjärna 2019 heter Andreas Weise, en modern artist med rötterna i den traditionella swing- och soulmusiken. Efter vinsten i Stjärnornas Stjärna så har Andreas Weise inte direkt legat på latsidan. Han har arbetat i studion med att färdigställa sin nya singel, skrivit fler låtar, gigat, varit med familjen samt fokuserat på att sänka sitt handicap på golfbanan. Nu är det även klart att Weise beger sig ut på en omfattande höstturné. Med sig på turnén har han ett eget band och enda stoppet i Göteborg blir på Kajskjul 8 den 16 oktober. Nyligen släppte han singeln ”My Love Runs Deep” . Det är första singelsläppet på länge och är en modern poplåt som är skriven av Weise själv tillsammans med låtskrivarna David Fremberg och Alexander Holmgren. För produktionen står Fredrik Sonefors (Norlie KKV, Hanna & Liamoo m.fl).

Varmt välkomna till en personlig och nära kväll tillsammans med Andreas Weise.
TILL MENYN
KVÄLLENS UPPLÄGG cirkatider
18.00 Dörrarna öppnas, menygäster välkomnas
18.30 Showplatsgäster välkomnas
19.00 Senast ankomsttid för showplatsgäster
20.00 Andreas Weise & Co på scen
21.30 Bar & musik
Åldersgräns 18 år. Bordsplacering görs i bokningsordning. Menygäster placeras framför showgäster. Betalda biljetter återlöses ej. Begränsat antal rullstolsplatser finns och ska alltid bokas via telefon.

Biljetter & tider

Onsdag 16 Oktober 2019 18:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kajskjul 8). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. NÄRA Andreas Weise, Kajskjul 8

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober