• Evenemang idag
Lördag
3
Augusti 2019
Kajskjul 8 Göteborg

K8 Stand-up med Hasse Brontén

I sommar tar några av landets roligaste komiker vägen om hamnen i Göteborg. Kajskjul 8 satsar på välkända och omtyckta namn som bland annat Emma Knyckare, Ann Westin, Kodjo Akolor, Hasse Brontén, Lennie Norman och Robin Paulsson m.fl..
Nu är det dags för några av landets främsta komiker att komma till västkusten. Lördagar från och med den 29 juni och fram till den 17 augusti satsar Kajskjul 8 stort på stand-up med bland andra Emma Knyckare, Ann Westin, Kodjo Akolor, Hasse Brontén, Lennie Norman och Robin Paulsson. Det är den Göteborgsbaserade ståuppklubben ”Hilarious Stand-Up” som flyttar in på Kajskjul 8:s Sommarbistro med några av landets vassaste komiker. Sommarens lördagskvällar lär bli välbesökta när de stora namnen kommer på besök och dessutom får sällskap av rookies och supports. Allt för att stegra stämningen under kvällen, från igenkännande leenden till gapflabb och skrattattacker.
Serveringen öppnar kl 18 och stand-up showen börjar 20.00 med en presentation och lite lätt uppvärmning av kvällens MC, sedan snabbt in på kvällens rookie som får chansen att testa sina oneliners och erfarenheter, med andra ord en möjlighet att upptäcka morgondagens stjärna. Därefter kommer kvällens support och tänjer på skrattmusklerna inför aftonens headline som entrar scenen.
Läs mer om artisterna och vilka datum dem kommer till oss här
Biljettpris förköp 110 kr, köp vid dörren 130 kr.
För att säkra din matplats så kom i tid.
Begränsat antal sittplatser.
Är ni från 10 personer och uppåt så kan ni ringa för att reservera matplatser på 031-107550.
Betalda biljetter återlöses ej.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kajskjul 8). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. K8 Stand-up med Hasse Brontén, Kajskjul 8

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

September