• Evenemang idag
Söndag
14
Juli 2019
Brännö Varv Göteborg

Brännö Varv Visfestival

Brännö Varv presenterar:
Brännö Varv Visfestival
Brännö Varv - Brännö

Söndag 14 juli 2019 kl 15.00
Insläpp 13.00
Pågår till c:a 23.00.
Ålder 13 år eller målsmans sällskap.
Brännö Visfestival återuppstår efter över tio år som Brännö Varv Visfestival!
14 juli 15.00 går den första artisten på scen på denna nygamla festival som vi hoppas blir början på en rad Brännö Varv Visfestivaler.
Ni kan förvänta er mycket bra musik i en fantastisk och helt unik miljö!
Välkomna!
Artister
Pernilla Andersson, Moa Lignell, Dan Viktor, Lilla Bäcken, Anja Lee med vänner, Brännöpojkarna samt kvällens värdartist Per Umaerus. Ytterligare en artist kommer att offentliggöras 10 juni.
Mat och dryck
Festivalen hålls på Brännö Varvs restaurangområde så flera olika typer av mat och dryck serveras. Egen mat och dryck får inte medtagas.
Effektförvaring
En effektförvaring kommer att finnas i anslutning till entrén. Ett festivalband fås vid entrén och självklart kan man gå ut och in på området under hela festivalen.
Biljetter
Borttappade biljetter ersätts ej. Köpt biljett kan heller inte återlösas. Då biljetterna är begränsade ges heller inga rabatter.
Väder
Arrangemanget hålls utomhus oberoende av väder så biljetter får inte heller återlösas i händelse av dåligt väder. Observera att paraplyer inte får användas eftersom de skymmer sikten för publiken.
Sittplatser
Platserna är onumrerade på enklare träbänkar utan ryggstöd.
Funktionshinder
Då underlaget på området inte är anpassat för rullstolar, mestadels grus, kan det vara svårt att ta sig fram obehindrat. Handikapptoalett och ramp upp till restaurangområde finns dock. Behövs extra hjälp så säg till i entrén så hjälper vi självklart till. Det går även bra att förbereda besöket genom att maila frågor och önskemål till: info@brannovarv.se
Barn
Brännö Varv kommer under festivalen inte att vara så barnvänligt som annars så endast barn som kan bäras i famnen och sitta i knät kommer in gratis tillsammans med förälder. I övrigt har vi inte rabatt för barn då vi har ett begränsat antal platser.
www.brannovarv.se
www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

327 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Brännö Varv). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Brännö Varv Visfestival, Brännö Varv

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

September