• Evenemang idag
Lördag
15
Juni 2019
Folk Göteborg

Magna Mater

La Vaca Loca Presenterar:
Magna Mater + support
Folk - Folkteatern
Olof Palmes Plats - Göteborg

Lördag 15 juni 2019 kl 20.00
På scen c:a 21.00
Ålder 18 år
Magna Mater har varit en ledande gestalt i den nya psykedeliska våg som strömmat in över landet. Gång på gång har de lyckats övervinna de mest kritiska av lyssnare. Det bekräftar att det är ärligheten och närheten i deras musik som gör dem unika. Likt The Band, Fleetwood Mac, Greatful Dead och Allman Brothers Band ligger fokus på oslagbar tajthet, improviserade instrumentala jam och stämsång.
Trots sin unga ålder har de sedan starten hunnit dela scen med en rad internationella band så som Kadavar, Danava, The Warlocks, Vetiver och GospelBeacH. Till svenska akter som Trummor & Orgel, Den Stora Vilan, Mylla, Kebnekajse och Sienna Root.
“Att skapa något som känns tidlöst och oberoende i ett tidevarv av digital revolution och ständig förändring kräver något unikt.
Magna mater flyttar tid och rum. Musiken ekar lika mycket av stilla havet, Big sur och Laurel Canyon som svenska västkusten, Brännö och Änggårdsbergen som av namn som Gregg Allman och Gene Clark som av Pugh Rogerfeldt och Nynningen.” - Woody West
Folk är handikappsanpassat.
Bordsbokning till före spelningen görs på:
folkgbg.se
www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

80 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Folk). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Magna Mater, Folk

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juli