• Evenemang idag
Onsdag
15
Maj 2019
Nefertiti Göteborg

Vilma Flood + Alice B

Nefertiti presenterar:
Vilma Flood + Alice B
Nefertiti - Göteborg
Onsdag 15 maj 2019 kl 18.00

På scen c:a 20.00
Ålder 18 år
En härlig delad kväll med två unika och starka röster!
Låtskrivaren och artisten Vilma Flood började sin karriär i bluesens värld och kom tidigt att spela på många av Stockholms och Dalarnas bluesscener. Blues i all ära, men Vilma hittade sin största inspirationskälla i folk/indie-genren genom artister som Melanie, Alela Diane, Buffy Saint-Marie, Ane Brun och Leonard Cohen. Hon har sedan skapat sin alldeles egna blandning av folk, pop och blues där hon kombinerar det vackra och vemodiga med en råhet.
Nu är Vilma ute på releaseturné, aktuell med sitt andra album "Moodswinger" som släpps den 26 april och är producerat av Tobias Fröberg. Grundpelarna är pedal steel, slide gitarr, stora trummor, stämsång och så Vilmas mörka, vibrerande och kraftfulla röst!
Alice Botéus är namnet bakom sångerskan, gitarristen och låtskrivaren Alice B. Hennes poetiska texter och stämningsfulla musik har berört många och handlar ofta ungdomen, Kullavik där hon är uppvuxen, Göteborg som hon bor i och om den eviga men svåra kärleken. Alice slog igenom med det hyllade albumet "Alice B" (2012) inte långt därefter kom "Så Unga" (2016), även det väl mottaget. Efter detta har Alice B inte gjort så mycket väsen av sig, det är många som hoppats på mer musik. Plötsligt händer det, den femtonde mars 2019 släppte Alice det efterlängtade tredje albumet "Kanske".
- "Jag ville döpa nästa till "Kanske" om det skulle bli en ny. För att jag inte riktigt visste. Det känns som att kanske har varit mitt vanligaste svar de senaste åren. På allt." - Alice B.
Detta kommer bli en magisk kväll! Varmt Välkomna
OBS! Vill du ha sittplats på Nefertiti så måste du boka bord för att äta och detta gör du när du köper dina biljetter direkt på nefertiti.se, köp av biljetter via Tickstmaster är bara en onumrerad ståplats eller sittplats i mån av plats.
www.nefertiti.se
www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

57 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nefertiti). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Vilma Flood + Alice B, Nefertiti

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni