• Evenemang idag
Lördag
1
Juni 2019
Nefertiti Göteborg

Anneli Axon med band - A Night of Groove 'n' Spirit

Nefertiti presenterar:
Anneli Axon med band - A Night of Groove 'n' Spirit
Nefertiti - Göteborg

Lördag 1 juni 2019 kl 18.00
På scen c:a 20.00
Ålder 18 år
Ikväll gästas Nefertiti av jubilerande Anneli Axon med band. Anneli är en sångerska och låtskrivare från Göteborg som synts och hörts i media och på scen över hela världen i mer än 25 år. Hon är utbildad i Sång, Improvisation & Songwriting på Musikhögskolan i Göteborg och på Berklee College of Music i Boston, USA. I höstas stod hon senast på Nefertitis scen som körsångerska åt LaGaylia Frazier i en bejublad konsert. Nu kommer hon som soloartist med sitt band och bjuder på egen musik från albumen ”Levande Igen” (2016), ”Tänk om” (2017) och EP’n ”Så länge jag andas” (2018).
Anneli har jobbat med många av våra största artister. Förutom att hon sedan många år körat bakom LaGaylia har hon jobbat med Bohuslän Big Band, Göteborg Wind Orchestra, Joseph Williams och Peter Friestedts LA Project, Samuel Ljungblahd, Ida Sand, Paulo Mendonca med flera. Musiken sjuder av energi och groove och med influenser från Stevie Wonder, Chaka Khan, Ella Fitzgerald, Joni Mitchell och John Mayer blir det en kväll som Anneli själv kallar för ”A Night of Groove n Spirit”. Med sig har hon ett band bestående av några av Sveriges mest välrenommerade musiker.
Anneli Axon - s.
Bengan Andersson - tr.
Berra Holmgren - b.
Per Strandberg - g.
John Lönnmyr - keys.
Sven Fridolfsson - sx.
Jakob Sollerman - trb.
Lennart Grahn - trp.
OBS! Vill du ha sittplats på Nefertiti så måste du boka bord för att äta och detta gör du när du köper dina biljetter direkt på nefertiti.se, köp av biljetter via Tickstmaster är bara en onumrerad ståplats eller sittplats i mån av plats.
www.nefertiti.se
www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

47 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nefertiti). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Anneli Axon med band - A Night of Groove 'n' Spirit, Nefertiti

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni