• Evenemang idag
Lördag
29
Juni 2019
Nefertiti Göteborg

Ava Luna + Le Days

Nefertiti presenterar:
Ava Luna + Le Days
Nefertiti - Göteborg
Lördag 29 juni 2019 kl 18.00

På scen c:a 20.00
Ålder 18 år
"Weirdo-pop du kan dansa till" och "det konstigaste du har hört" - Bra kväll!
Ava Luna beskriver sig själva som ett gruppexperiment i världsbyggande genom musik, ett pussel av tusentals bitar som tillsammans bildar en kristallin sfär. "Att genrebestämma är meningslöst här, och det är en dygd" (Newsweek); Gruppen har utvecklat ett eget språk och har ett rykte, i New York City och utöver, att leverera hektiska och förtrollande liveuppträdanden. Dess medlemmar - Becca Kauffman, Felicia Douglass, Carlos Hernandez, Julian Fader och Ethan Bassford - kombinerar fylliga ljudbilder, oklanderliga grooves med gott om utrymme för att skapa "en slags skiftande och retsam elektrofunk."(Pitchfork). På sitt senaste album, Moon 2, visar leadsångerskorna Felicia och Becca på magnetiska, teatraliska och till och med komiska sånginsatser, deras komplementerande stilar ger liv åt "en samling ljud som bara ... fungerar, plinkar tillsammans likt den charmiga effekten av en “rube goldberg maskin”. " (Noisey) Resultatet är en unikt övertygande "weirdo-pop du kan dansa till" - både känslomässig och intellektuell på samma gång.
Le Days - Support
Detta är kanske det konstigaste du någonsin hört. Utelämna ingenting, personen och rösten bakom Le Days (Daniel Hedin) är svår att glömma. Han leder oss längs en väg som vi kanske aldrig varit varit på innan. Experimentell akustik, munspel och stora trummor bildar tillsammans det sound som har kommit att bli Le Days. Med sin andra släpp "I Am Your King" (2017) bjöd han för ett kort ögonblick med oss ner under marken till en gammal vattentank, nu är vi återigen inbjudna till hans värld. Le Days arbetar på sitt tredje album. Kom och lär känna denna vackra och gripande röst.
Tips - Passa på att nyttja vår uteservering och bar inför och efter konserten!
OBS! Vill du ha sittplats på Nefertiti så måste du boka bord för att äta och detta gör du när du köper dina biljetter direkt på nefertiti.se, köp av biljetter via Tickstmaster är bara en onumrerad ståplats eller sittplats i mån av plats.
www.nefertiti.se
www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

106 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nefertiti). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Ava Luna + Le Days, Nefertiti

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

September