• Evenemang idag
Fredag
10
Maj 2019
Nefertiti Göteborg

Lars Jansson Trio

Nefertiti presenterar:
Lars Jansson Trio
Nefertiti - Göteborg
Fredag 10 maj 2019 kl 18.00

På scen c:a 20.00
Ålder 18 år
Efter drygt trettio år med en fast trio har Lars Jansson valt att spela med två yngre musiker; den danske basisten Thomas Fonnesbaek och Paul Svanberg trummor även känd som Lars son. Största delen av musiken är originalkompositioner av Jansson samt musik från ”The American Songbook”. Fokus ligger på melodisk improvisation och en stark rytmisk grund. Tillsammans har trion spelat in sex stycken album, samtliga utgivna på det japanska bolaget Spice of Life. Just nu är de aktuella med de kritikerrosade albumet “Just This”.
Lars Jansson har under sin långa karriär spelat med grupper som, Jan Garbarek Group, Hawk on Flight, Ulf Wakenius Group och Caecilie Norby för att nämna några. Han komponerar för både stora och små sättningar och har mottagit flera prestigefyllda stipendier och kulturpriser som till exempel Jan Johansson-stipendiet.
Thomas Fonnesbaek spelar i ett flertal danska grupper som Kristian Jørgensen Quartet, Thomas Clausen Trio, Mona Larsen och har medverkat på ett stort antal skivinspelningar.
Paul Svanberg har efter studier på Musikhögskolan i Stockholm snabbt etablerat sig genom att spela med grupper som Kristian Brink Kvartett , Ulf Wakenius grupp och med pianisten Ion Baciu. Paul är färdigutbildad kommersiell pilot. Har bott i Ecuador under en period men är numera bosatt i Lund.
Lars Jansson - p.
Thomas Fonnesbaek - b.
Paul Svanberg - tr.
OBS! Vill du ha sittplats på Nefertiti så måste du boka bord för att äta och detta gör du när du köper dina biljetter direkt på nefertiti.se, köp av biljetter via Tickstmaster är bara en onumrerad ståplats eller sittplats i mån av plats.
www.nefertiti.se
www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

53 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nefertiti). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Lars Jansson Trio, Nefertiti

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni