• Evenemang idag
Söndag
21
April 2019
Nefertiti Göteborg

Scott Henderson Trio

Nefertiti presenterar:
Scott Henderson Trio
Nefertiti - Göteborg
Söndag 21 april 2019 kl 18.00

På scen c:a 20.00
Ålder 18 år
Gitarrist och kompositör i världsklass!
Scott Henderson växte upp i en tid där bluesrocken hade sin absoluta topp, han spelade flitigt på klubbar och ingick i ett flertal olika band som spelade allt från Led Zeppelin till James Brown. Även om Henderson hävdar att han är mer av en bluesrock-gitarrist, var det jazzens inflytande som ledde honom till den spel- och komposition-stil som han nu är känd för. Scott är en musiker med stor genrebredd, han behärskar allt från metal till bebop via blues. Han har spelat med musiker som Chick Corea, Joe Zawinul och Thelma Houston men är kanske mest känd för att ha startat bandet “Tribal Tech” tillsammans med basisten Gary Willis. Bandet släppte nio stycken kritikerrosade album. Henderson är även lärare vid Musician's Institute in Hollywood, och har skrivit för bland annat Guitar Player, Guitar World och Guitar School Magazines, släppt två stycken instruktionsvideor, två böcker innehållande hans kompositioner samt boken "Jazz Guitar Chord System".
Scott Henderson är utan tvekan en av vår tids största gitarrister och har kvällen till ära med sig ett fantastisk komp.
Scott Henderson – g.
Archibald Ligonniere – tr.
Romain Labaye – b.
OBS! Vill du ha sittplats på Nefertiti så måste du boka bord för att äta och detta gör du när du köper dina biljetter direkt på nefertiti.se, köp av biljetter via Tickstmaster är bara en onumrerad ståplats eller sittplats i mån av plats.
www.nefertiti.se
www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

69 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nefertiti). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Scott Henderson Trio, Nefertiti

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni