• Evenemang idag
Fredag
31
Maj 2019
Gamla Ullevi Göteborg

Sverige - Sydkorea

Så var det klart. Det blir Sydkorea som står för motståndet i den avslutande matchen inför VM. VM-genrepet spelas på landslagets nationalarena Gamla Ullevi i Göteborg den 31 maj med matchstart 18.45.
- Det känns naturligtvis väldigt roligt att spela genrepet i Göteborg, säger förbundskapten Peter Gerhardsson.
Damlandslagets schema inför VM i sommar är nu färdigställt. Den sista pusselbiten i planeringen var motståndet i genrepet fredagen den 31 maj. Men nu är allt klart och det blir alltså Sydkorea, rankat 14 på världsrankingen, som kommer till Göteborg och spelar på Gamla Ullevi.
- Vi möttes i Algarve Cup förra året och det är bra att åter få möta Sydkorea eftersom det finns lag i VM som påminner i spelet, med snabba och kvicka spelare. Vi har efter avancemanget till VM spelat mot olika typer av VM-motstånd i Kanada, England, Italien och Norge. Så nu känns det bra att få addera Sydkorea till den listan, säger Gerhardsson och fortsätter:
- Det känns naturligtvis väldigt roligt att spela genrepet i Göteborg. Vi visar mot Tyskland på Friends Arena att det finns ett stort publikintresse och det hoppas vi såklart även få uppleva i Göteborg på vår nationalarena Gamla Ullevi.
För rullstolsplats ring Ticketmaster call center på telefon 0771-707070
Barn under fyra år går med målsman o sitter i knät
Övriga frågor email:
eventinfo@gotevent.se

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gamla Ullevi). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sverige - Sydkorea, Gamla Ullevi

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juli