Fredag
31
Maj 2019
Gamla Ullevi Göteborg

Sverige - Sydkorea

Så var det klart. Det blir Sydkorea som står för motståndet i den avslutande matchen inför VM. VM-genrepet spelas på landslagets nationalarena Gamla Ullevi i Göteborg den 31 maj med matchstart 18.45.
- Det känns naturligtvis väldigt roligt att spela genrepet i Göteborg, säger förbundskapten Peter Gerhardsson.
Damlandslagets schema inför VM i sommar är nu färdigställt. Den sista pusselbiten i planeringen var motståndet i genrepet fredagen den 31 maj. Men nu är allt klart och det blir alltså Sydkorea, rankat 14 på världsrankingen, som kommer till Göteborg och spelar på Gamla Ullevi.
- Vi möttes i Algarve Cup förra året och det är bra att åter få möta Sydkorea eftersom det finns lag i VM som påminner i spelet, med snabba och kvicka spelare. Vi har efter avancemanget till VM spelat mot olika typer av VM-motstånd i Kanada, England, Italien och Norge. Så nu känns det bra att få addera Sydkorea till den listan, säger Gerhardsson och fortsätter:
- Det känns naturligtvis väldigt roligt att spela genrepet i Göteborg. Vi visar mot Tyskland på Friends Arena att det finns ett stort publikintresse och det hoppas vi såklart även få uppleva i Göteborg på vår nationalarena Gamla Ullevi.
För rullstolsplats ring Ticketmaster call center på telefon 0771-707070
Barn under fyra år går med målsman o sitter i knät
Övriga frågor email:
eventinfo@gotevent.se

Biljetter & tider

Fredag 31 Maj 2019 18:45 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gamla Ullevi). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sverige - Sydkorea, Gamla Ullevi

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj