• Evenemang idag
Lördag
14
December 2019
Kajskjul 8 Göteborg

Arvingarna 30 år - I takt med tiden

I höst firar Arvingarna sina första trettio år med en helt ny krogshow på Kajskjul 8. Det blir en storslagen och välregisserad kväll som sammanfattar de trettio första osannolika åren. Arvingarna kommer att bjuda på oförglömliga minnen och hits som ”Eloise”, ”Det svär jag på” och ”Bo Diddley”, en del covers och nya låtar som Mellosuccén ”I Do”. Som en extra bonus gör Arvingarna ett kortare personligt framträdande för våra sittande matgäster. Efter showen kan du ta ett glas i baren och njuta av sköna hits. På fredag- och lördagskvällar spelar dessutom vår DJ med möjlighet till dans.

Med tanke på framgångarna med Melodifestivalen, Diggiloo-turnén och den nya skivan samt att showen i höstas snabbt sålde slut lär det bli tryck på försäljningen även för årets show. Totalt står de på scen under 22 kvällar mellan 20 september och 23 november.

Välkommen till en helkväll där de sammanfattar sin sanslösa karriär med en show som blickar tillbaka, men som ligger helt rätt i tiden.
Läs mer om föreställningen

Våra kockar har komponerat en trerättersmeny speciellt för kvällen. Eftersom det är ett trettioårsjubileum har vi gjort en lite festligare och mersmakande meny som höjer kvällens upplevelse ytterligare.
Läs mer om menyn
Komplettera din middag med vårt utvalda dryckespaket som förhöjer smakerna. Det kan du köpa i förväg tillsammans med maten eller beställa vid bordet.

KVÄLLENS UPPLÄGG cirkatider
18.00     Dörrarna öppnas. Menygäster välkomnas
19.00     Till bords. Förrätten serveras
19.40     Förshow - middagsgäster
20.10     Huvudrätt & dessert serveras samt att showgäster är välkomna
20.30     Senast ankomsttid showgäster
21.45     Showtime
23.15     DJ fre/lör
Till sent  Tack för ikväll!

Åldersgräns 18 år. Bordsplacering görs i bokningsordning. Menyplatsgäster placeras framför showplatsgäster. Betalda biljetter återlöses ej. Begränsat antal rullstolsplatser finns och ska alltid bokas via telefon.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kajskjul 8). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Arvingarna 30 år - I takt med tiden, Kajskjul 8

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari