• Evenemang idag
Lördag
15
Juni 2019
Nefertiti Göteborg

Charlie Hunter & Lucy Woodward

Nefertiti presenterar:
Charlie Hunter & Lucy Woodward
Nefertiti - Göteborg

Lördag 15 juni 2019 kl 18.00
På scen c:a 20.00
Ålder 18 år
Charlie Hunter är en flitigt anlitad gitarrist med aningen fler strängar på sin lyra än normalt, han anses nämligen vara en auktoritet på både sju och åttasträngad gitarr. Han har arbetat med artister som Norah Jones, Mos Def, John Mayer och D'Angelo och trollbinder sina åhörare med sitt unika melodiska och rytmiska spel.
Lucy Woodward slog igenom med topp40hiten "Dumb Girls" och har sedan dess släppt ett album på den legendariska "jazz Verve"-etiketten och på Snarky Puppy-etiketten - "GroundUP Music". Hon har även körat bakom ikoner som Rod Stewart, Celine Dion och Barbra Streisand.
Charlie Hunter och Lucy Woodward är kända för att utmärka sig i olika genrer, de två veteranmusikerna har rört sig i liknande kretsar innan de slutligen teamat upp för turné i 2018. Efter turnén spelade de även in en skiva med sina favoritlåtar, covers av artister som Blind Willie Johnson, Terence Trent D'Arby och Nina Simone.
Charlie Hunter - g.
Lucy Woodward - s.
OBS! Vill du ha sittplats på Nefertiti så måste du boka bord för att äta och detta gör du när du köper dina biljetter direkt på nefertiti.se, köp av biljetter via Tickstmaster är bara en onumrerad ståplats eller sittplats i mån av plats.
www.nefertiti.se
www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

73 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nefertiti). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Charlie Hunter & Lucy Woodward, Nefertiti

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juli