• Evenemang idag
Onsdag
5
Juni 2019
Nefertiti Göteborg

Marcos Valle

Nefertiti presenterar:
Marcos Valle
Nefertiti - Göteborg
Onsdag 5 juni 2019 kl 18.00

På scen c:a 20.00
Ålder 18 år
Marcos Valle är en av de största och viktigaste kompositörerna, arrangörerna, textförfattarna och artisterna i Brasiliens historia, han har samarbetat med bland andra Leon Ware, Sarah Vaughan och Chicago. Nu återvänder han med ett nytt mycket efterlängtat album. Den nya skivan är Valles första solo-album på nästan ett årtionde, efter hans kritikerrosade “Estatica” 2010. Trots att musiken är helt ny tar Marcos Valle ändå med sig den breda ljudbild han har utvecklat under en fantastisk sex decennier lång karriär. En lekfull blandning av bossa nova, samba, psychedelia, jazz och funk.
Valle har haft en lång och produktiv karriär och släppt flera album, efter höjdpunkten “Estrelar” ett mästerverk från 80-talet har Valles musik släppts av London-baserade etiketten Far Out Recordings. Han återvänder nu lika populär som vanligt för att turnéra runtom Europa med musiken från sitt senaste album.
Marcos Valle – p. / g. & s.
Kevin James Glasgow – b.
Patricia Valle - s.
Jose Renato - tr.
Jesse Sadoc – trp.
OBS! Vill du ha sittplats på Nefertiti så måste du boka bord för att äta och detta gör du när du köper dina biljetter direkt på nefertiti.se, köp av biljetter via Tickstmaster är bara en onumrerad ståplats eller sittplats i mån av plats.
www.nefertiti.se
www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

64 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nefertiti). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Marcos Valle, Nefertiti

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni