• Evenemang idag
Tisdag
7
Maj 2019
Nefertiti Göteborg

Shai Maestro Trio

Nefertiti presenterar:
Shai Maestro Trio
Nefertiti - Göteborg
Tisdag 7 maj 2019 kl 18.00

På scen c:a 20.00
Ålder 18 år
Shai Maestro började spela klassiskt piano redan som femåring och har sedan dess blivit en av de mest lovande och begåvade pianisterna av sin generation. Sedan sin debut med Shai Maestro Trio (2011) har han format en stark och unik personlig identitet och visat på en otrolig musikalitet, vilket gör Shai och hans trio till en av de mest kraftfulla och harmoniska grupperna inom jazzen idag. De har spelat ca 80 konserter om året och delat scener med grupper ledda av artister som Chick Corea, Tigran Hamasyan, Esperanza Spalding och Diana Krall.
Nu är Shai aktuell med sitt femte album "The Dream Thief" detta är även hans första album producerat av det berömda skivbolaget ECM. Här presenteras den begåvade pianisten tillsammans med sin trio bestående av den unga israeliska Ofri Nehemya på trummor och den peruanska basisten Jorge Roeder. Några av spåren är solopiano. Maestro har ett unikt spelsätt och förmågan att kunna överföra och förmedla en rad flyktiga känslor i en enda fras.
Utöver sin egen trio har Shai Maestro medverkat i basisten Avishai Cohens trio tillsammans med trummisen Mark Guiliana. Maestro spelade in fyra album med Avishai Cohen Trio och turnerade runt om i hela världen spelandes på några av de mest kända arenor och festivaler som finns.
Reflekterande, lyriskt, virtuost och unikt. Detta kommer bli en minnesvärd konsert!
Shai Maestro - p.
Jorge Roeder - b.
Ofri Nehemya - tr.
OBS! Vill du ha sittplats på Nefertiti så måste du boka bord för att äta och detta gör du när du köper dina biljetter direkt på nefertiti.se, köp av biljetter via Tickstmaster är bara en onumrerad ståplats eller sittplats i mån av plats.
www.nefertiti.se
www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nefertiti). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Shai Maestro Trio, Nefertiti

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj