• Evenemang idag
Torsdag
18
April 2019
Nefertiti Göteborg

Ant Law

Nefertiti presenterar:
Ant Law
Nefertiti - Göteborg
Torsdag 18 april 2019 kl 18.00

På scen c:a 20.00
Ålder 18 år
"Mister Law själv har en riktigt snygg ton i gitarren och solar som om livet självt hängde på det understödd av ett lyhört komp." Lira - Andreas Backelund
Den brittiska gitarristen Ant Law, bosatt i London beskrivs som "En innovatör" och en "gamechanger" i tidningen The Guardian. Hans tredje album "Life I Know" som släpptes i november 2018 på Edition Records har mottagits mycket varmt och hyllats av kritiker. Ikväll hör vi Ferg Ireland på bas och James Maddren på trummor som tillsammans med Ant presenterar musiken från detta karriärdefinierande album.
Utöver sitt eget projekt medverkar Ant i Tim Garlands band tillsammans med Jason Rebello & Asaf Sirkis, han är medlem i Trio HLK som spelade in / turnérade med Dame Evelyn Glennie och har också arbetat med Cory Henry samt Thomas Gould. Ant porträtteras ofta i tidningarna "Total Guitar" och "Guitar Techniques", där han nyligen listades som en "Astounding Virtuoso". Han har ett intresse för fysik, som han även studerade vid Edinburgh University. Han stämmer sitt instrument i “perfect fourths” (rena kvarter) och har skrivit boken “3rd Millennium Guitar: An Introduction to Perfect 4th Tuning” publicerad av Mel Bay.
Ant Law - g.
Ferg Ireland - b.
James Maddren - tr.
OBS! Vill du ha sittplats på Nefertiti så måste du boka bord för att äta och detta gör du när du köper dina biljetter direkt på nefertiti.se, köp av biljetter via Tickstmaster är bara en onumrerad ståplats eller sittplats i mån av plats.
www.nefertiti.se
www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nefertiti). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Ant Law, Nefertiti

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj