• Evenemang idag
Torsdag
28
Mars 2019
Nefertiti Göteborg

Cæcilie Norby's "European Sisters in Jazz"

Nefertiti presenterar:
Cæcilie Norby's "European Sisters in Jazz"
Nefertiti - Göteborg

Torsdag 28 mars 2019 kl 18.00
På scen c:a 20.00
Ålder 18 år
Cæcilie Norby är utan tvekan Danmarks största jazzvokalist och en av de mest framstående och kända sångerskorna på den europeiska jazzscenen med en rad utgåvor på det tyska skivbolaget ACT. Cæcilie Norbys nya "European Sisters in Jazz" - album består av spännande kompositioner av de senaste decenniernas mest framstående kompositörer som; Nina Simone, Joni Mitchell, Kate Bush, Rickie Lee Jones, Abbey Lincoln och Carla Bley, samt helt nya originalkompositioner.
Detta framförs utav musiker inom den europeiska jazzeliten som har utmärkt sig som ledande innovatörer på sina respektive instrument. Där hittar vi bland annat den italienska pianovirtuosen och kompositören Rita Marcotulli, som sedan 1980-talet har samarbetat och spelat in med jazzlegender som Pat Metheny, Chet Baker och Billy Cobham. Detta kommer bli en fantastisk kväll!

Cæcilie Norby (DK)–s.
Rita Marcotulli (IT)–p.
Nicole Johänntgen (CH)–sx.
Hildegunn Øiseth (NO)–tp.
Lisa Rebecca Wulff (DE)-b.
Dorota Piotrowska (PL) –tr.
OBS! Vill du ha sittplats på Nefertiti så måste du boka bord för att äta och detta gör du när du köper dina biljetter direkt på nefertiti.se, köp av biljetter via Tickstmaster är bara en onumrerad ståplats eller sittplats i mån av plats.
www.nefertiti.se
www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nefertiti). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Cæcilie Norby's

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj