• Evenemang idag
Lördag
16
Mars 2019
Nefertiti Göteborg

Papa Dee & First Light + Kingstone Bus Stop

Nefertiti presenterar:
Papa Dee & First Light + Kingstone Bus Stop
Nefertiti - Göteborg

Lördag 16 mars 2019 kl 18.00
På scen c:a 20.00
Ålder 18 år
Dags för vårens stora REGGAE MASH UP!
Tre feta baktaktsakter äntrar scenen. Först upp Göteborgs tunga reggaebuss Kingstone Bus Stop följt av First Light och namnkunnige Papa Dee. Ba ba boom!
Kingstone Bus Stop
På årets mörkaste dag 2012 träffades åtta män av en slump vid en busshållplats i Göteborg. När de började prata med varandra insåg de snart att de alla delade samma kärlek för reggae, ska, rocksteady och soulmusik. Som ett sätt att teleportera sig bort från det svenska vinterhalvåret bestämde de sig för att bilda ett band, där alla deras olika influenser tillsammans skapade en glödhet musikalisk cocktail. Bandet tog sitt namn efter Kungsstens busshållplats där de först träffades och begav sig ut på ett korståg för att tina upp alla frusna nordbor med hjälp av sin musik och en sjuhelsikes partystämning. Idag är Kingstone Bus Stop välkänt för sina fantastiska liveframträdanden och smittsamt positiva energi.
Bandets medlemmar har rötter i Sverige, London, Jamaica och Barbados och även om de delar en bakgrund inom reggae-, ska-, och rocksteady musiken har de även varit aktiva inom funk, jazz och indieband. 2017 spelade de in ett antal låtar i olika göteborgsbaserade studios.
Bele Höglund - g.
Marc Eastmond & Gavin Smart - s.
Jan Eneroth - perc. & FX
Pål Eneroth - tr.
Marcus Warnby - sx. & keys.
Lars Elfman - b.
Jonas Stålheim - g.
www.nefertiti.se
www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nefertiti). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Papa Dee & First Light + Kingstone Bus Stop, Nefertiti

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April