• Evenemang idag
Fredag
5
April 2019
Nefertiti Göteborg

Dean Brown III feat Dennis Chambers & Hadrien Feraud

Nefertiti presenterar:
Dean Brown III feat Dennis Chambers & Hadrien Feraud

Nefertiti - Göteborg
Fredag 5 april 2019 kl 18.00
På scen c:a 20.00
Ålder 18 år
DBIII bildades ursprungligen 2008 inför en Japanturné som sedan resulterade i den kritikerrosade cd:n "DBIII: Live At The Cotton Club". DBIII är nu tillbaka och det senaste “dream teamet” består av Dennis Chambers och Hadrien Feraud. Dean, Dennis och Hadrien har i många år försökt synka sina upptagna scheman med målet spela ihop, plötsligt händer det!
DBIII med Dennis Chambers & Hadrien Feraud kommer äntligen åka ut på turné, under våren 2019 spelar de bland annat runtom Europa. Dean Brown har medverkat på över 200 album, varav fyra stycken är Grammy-vinnare. Efter många vändor med musiker som Billy Cobham, Marcus Miller, David Sanborn, Bill Evans och Roberta Flack, fokuserar Dean nu på sin egen musik. Med fem stycken utgivna album och otaliga turer över hela världen har Dean en given plats som en av de mest integrerade artisterna i dagens Jazz/Rock/Fusion-scen.
Dennis Chambers gjorde tidigt ett namn för sig själv som trummis i Parliament Funkadelic och John Scofield. Han har spelat med de flesta, allt ifrån Santana till Mike Stern och John McLaughlin. Han är en stor inspirationskälla och stilbildare för det moderna trumspelet. Dennis är känd för sin mångsidighet, teknik och mest av allt sitt hypnotiska sväng. Dean och Dennis har turnérat och spelat in tillsammans sedan 90-talet.
Dean träffade Hadrien Feraud på NAMM Show i Anaheim i början av 2000-talet. Hadrien ansågs tidigt vara en innovatör och extremt teknisk musiker. Hans förmåga att blanda invecklad harmonik, teknik och sväng med känsla och musikalitet befäster hans position som en av elbasens stora utövare. Han har spelat med John McLaughlin, Chick Corea, Lee Ritenour och Scott Kinsey. Även Hadrien har valt att lägga sitt fokus på sina egna projekt, han har släppt två album med ett tredje påväg. Hadrien och Dean har jobbat tillsammans sedan 2007 både i studion och på turné med Dean´s band.
Dean Brown - g.
Dennis Chambers - tr.
Hadrien Feraud - b.
www.nefertiti.se
www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nefertiti). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Dean Brown III feat Dennis Chambers & Hadrien Feraud, Nefertiti

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April