• Evenemang idag
Fredag
8
Mars 2019
Frölunda Kulturhus Göteborg

8 mars Internationella kvinnodagen

Stora salen. Entré 80 kr. Servering med rättigheter. Paus mellan varje akt.
8 MARS – INTERNATIONELLA KVINNODAGEN

Vi firar med Soppteater om Fogelstadgruppen på dagen och med ett kvällsprogram med musik, dans, kör samt inslag av nycirkus. Och firandet fortsätter måndag 11 mars med den hejdlösa teaterföreställningen om vaginan, UNDER (är jag) BAR!
KVÄLLEN 8 MARS
HEN INGVARZ
Har du alltid längtat efter röjiga, dansvänliga låtar om livets alla dilemman: ge vika för tvåsamheten eller leva ett liv i fred med dina katter? Föra djupa samtal om samhällets strukturer eller engagera dig i hjärtekrossen och sveken i säsongens Paradise Hotel? Dricka öl i lugn och ro eller samla mod för att ragga upp den där heta personen i baren? Äntligen ett dansband som tar dessa frågor på allvar! Tagga till för ett dansbandskaos som löser upp normer, regler och allt du trodde att du visste om livet i allmänhet och dansband i synnerhet!
MAUD LINDSTRÖM - med sitt rättframma språk och sina personliga, roliga och hänsynslöst självutlämnande texter sätter hon ord på det som många tänker men få vågar säga om ämnen som kärlek, sex, identitet och makt, och lämnar ingen oberörd. Feministisk visrock´n roll som är vass och berörande, vacker och ful, rolig och djupt allvarlig, men alltid modig, anspråksfull och angelägen.
SLYNKÖREN har fler medlemmar än alla band du känner tillsammans, fler stämmor än du ens nästan klarar av i duschen och mer attityd än alla dina kaxiga grannhundar. Slynkören kallas med all rätt för Göteborgs stökigaste kör!
PARIAN OCH KARAVAN, persisk dans och musik. Parian är en dans- och teaterförening och uppträder vid större festligheter och högtider, som t ex Eldfesten. Karavan Ensemble består av en grupp som har musik-, konst- och dansundervisning på olika nivåer och i olika former: klassisk, folklore och orientalisk.
CAROLINA NÄSMAN, musikal- och nycirkusartist är konferencier och håller ihop kvällen.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Frölunda Kulturhus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. 8 mars Internationella kvinnodagen, Frölunda Kulturhus

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April