• Evenemang idag
Onsdag
13
Mars 2019
Nefertiti Göteborg

Shayna Steele

Nefertiti presenterar:
Shayna Steele
Nefertiti - Göteborg
Onsdag 13 mars 2019 kl 18.00

På scen c:a 20.00
Ålder 18 år
In one performance, California-born, New York-based vocalist Shayna Steele unleashed enough voltage to light up the West End. - Matt Pannell, London Jazz News
En av vår tids stora röster, känd från inspelningar med Snarky Puppy, Moby och en mängd andra stjärnor. Shayna Steele är aktuell med sitt tredje album, "Watch Me Fly". Albumet innehåller sex egenkomponerade låtar och fyra utvalda klassiker, musiken sträcker sig från Soul via Blues och Gospel och går enkelt över till retro R&B och Jazz. Vi introduceras till Shayna Steeles själfulla energi, liksom hennes häpnadsväckande sångröst och låtskrivarfärdigheter.
“I am outrageous, larger than life” är de första orden på Shayna Steeles nya album. När hon sjunger dessa i den så passande namngivna låten "Be" visar hon tydligt att detta inte är skrytsamt utan ett faktum. Hennes röst är inte bara karismatisk, charmig och verkligt unik, Shayna är även otroligt teknisk med en kraftfull stämma som hyllats av många. Född i Kalifornien och uppvuxen i Mississippi, självutnämnd "American Air Force brat" växte Steele upp över hela världen, numera är hon bosatt i New York. Shayna är och har varit en eftertraktad bakgrundsångerska som spelat med artister som Rihanna, Kelly Clarkson, Bette Midler och Steely Dan. När hon senare fattade beslutet att bakgrunden inte längre var något alternativ för henne har Shayna regelbundet turnerat som lead-sångerska med Grammy Award vinnande trumpetaren, Chris Botti, medverkat på Snarky Puppy's "Family Dinner" och nådde #1 på Dance Billboard Charts som en framträdande sångerska i Mobys "Disco Lies". Att säga att Shayna är redo att stå på sina egna ben skulle vara en stor underdrift.
Shayna Steele - v.
Vit Kristan - p.
Ross Pederson- tr.
Brian Cockerham - b.
Errol Cooney - g.
www.nefertiti.se
www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nefertiti). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Shayna Steele, Nefertiti

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April