• Evenemang idag
Lördag
23
Februari 2019
Frölunda Kulturhus Göteborg

Författarfrukost med Jila Mossaed

Lilla salen. Entré 100 kr inkl. frukost. OBS! Köp biljett senast tors 21 februari.
Författarfrukost med Jila Mossaed som berättar om sitt författarskap, om sin resa hit, om livet som poet i Sverige och om sina dikter. Hon läser även några dikter. Mossaed är ny ledarmot i Svenska Akademien och efterträder Kerstin Ekman på stol nr 15.
Jila Mossaed föddes i Teheran 1948. Sedan 1986 är hon bosatt i Svergie. Hon debuterade på svenska med diktsamling Månen och den eviga kon (Ordfront 1997). Sedan dess har hon givit ut ett flertal diktsamlingar, senaste Jag föder rådjuret (Lejd 2015). På persiska har hon publicerat ett flertal diktsamlingar och två romaner. Hon är ett känt namn bland de många exiliranier som är spridda runt om i världen. Jila Mossaed skriver sin poesi under exsilens stjärna. Hon förenar det persiska med det svenska i en smärtans degel, vilket ger en klar och samtidigt ornamental diktning. ( Bokförlaget Lejd)

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Frölunda Kulturhus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Författarfrukost med Jila Mossaed, Frölunda Kulturhus

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April