• Evenemang idag
Fredag
8
Mars 2019
Nefertiti Göteborg

Carsten Dahl Trinity

Nefertiti presenterar:
Carsten Dahl Trinity
Nefertiti - Göteborg
Fredag 8 mars 2019 kl 18.00

På scen c:a 20.00
Ålder 18 år
feat. Nils Bosse Davidsen & Stefan Pasborg
Carsten Dahl behöver knappast någon introduktion. En dansk pianist i absolut världsklass med ett unikt sätt att spela. Utöver det skickliga pianospelet är han en konstnär som modigt tar tag i de djupa frågorna om existens genom sin musik. Hans tonspråk är djupt rotat i jazztraditionen, men kan även bjuda på utbrott av expressiv fri improvisation samt röra sig in och ut ur den klassiska musikens värld.
Tillsammans med publiken ger sig Carsten, Nils och Stefan sig ut på en musikalisk resa, sökandes efter kärnan i samspel och improvisation. Som språngbräda använder de välkända standardlåtar som tillåter dessa komponerande musiker att närma sig musiken på ett öppet och innovativt sätt.
"Den här konstellationen är min favorit! Att spela med gruppen är som att ta ett stort kollektivt andetag. Förståelsen och kontakten, bandmedlemmarna emellan, är total. En fullständig treenighet i musiken"
Carsten Dahl - p.
Nils Bosse Davidsen - b.
Stefan Pasborg - tr.
www.nefertiti.se
www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nefertiti). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Carsten Dahl Trinity, Nefertiti

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April