• Evenemang idag
Lördag
11
Maj 2019
Kajskjul 8 Göteborg

TIMO RÄISÄNEN - EN TIMOKONSERT

TIMO RÄISÄNEN - EN TIMOKONSERT.
Efter en bejublad sommarturné och slutsålda konserter både i Stockholm och Göteborg kommer nu Timo Räisänen till Kajskjul 8 för två spelningar den 10 och 11 maj. Konserten är uppdelad i tre set. Han inleder med ett set solo, fortsätter med sina folkkära tolkningar av Ted Gärdestads låtar och avslutar kvällen med ett set tillsammans med hela sitt band.


Med en stark närvaro och personliga låtarrangemang har Timo Räisänen tagit positionen som en av landets främsta artister, inte minst på scen. Han kommer att bjuda på det bästa ur sin starka låtkatalog, personliga tolkningar av andra artister och en del nya låtar. Allt kryddat med underhållande mellansnack. Det kommer att bli en magisk helkväll med Sveriges indiekung.
Läs mer om föreställningen HÄR
KVÄLLENS MENY
En helkväll tillsammans med Timo Räisänen smakar ännu bättre om du bokar kvällens meny. Våra kockar med nye köksmästaren Daniel Littorin har komponerat en meny som harmonierar med föreställningen. Ett dryckespaket som förhöjer smakerna kan köpas till genom förbokning eller beställas på plats.
TILL MENYN
KVÄLLENS UPPLÄGG cirkatider
18.00 Dörrarna öppnas. Menygäster välkomnas
19.00 Till bords. Middagen serveras.
19.30 Ankomst för gäster med biljett utan meny
20.30 Akt 1
21.30 Paus
22.15 Akt 2
23.30 Bar & musik till sent
Begränsat antal rullstolsplatser finns och ska alltid bokas via telefon.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kajskjul 8). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. TIMO RÄISÄNEN - EN TIMOKONSERT, Kajskjul 8

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juli