• Evenemang idag
Lördag
2
Februari 2019
Nefertiti Göteborg

Thorbjørn Risager & The Black Tornado

Nefertiti presenterar:
Thorbjørn Risager & The Black Tornado
Nefertiti - Göteborg

Lördag 2 februari 2019 kl 18.00
På scen c:a 20.00
Ålder 18 år
Thorbjørn Risager & The Black Tornado har sedan många år tillbaka varit en av Danmarks ledande musikexporter. Det som gör bandet unikt förutom deras starka dynamiska scenshow och Thorbjørns ”larger than life voice” är sättet de blandar olika genrer på- blues, rock, soul, roots, americana, funk… Trots att många åhörare runt om i de 20-tal länder de turnerat i fortfarande inte vet hur man uttalar sångarens namn eller hur man genrebestämmer musiken fortsätter de att växa och bli allt mer populära. Detta resulterar i utsålda konserter runt om i Europa.Även om Thorbjørn skriver de flesta låtarna, är det gruppen som tillsammans ger låtarna det typiska ”Risager-soundet". Bandets blåsarrangemang är fria från klichéer och låtarna är ofta dynamiskt uppbyggda, från ett intro med bara något enstaka instrument och en naken röst till fullt band och fullt ös. Tillsammans har gjort ca 850st konserter och elva plattor, och de fortsätter outtröttligt att turnera och skriva nya låtar. Självklart finns det bara ett sätt att verkligen uppleva detta band: genom öronen! Varmt Välkomna!
www.nefertiti.se
www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nefertiti). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Thorbjørn Risager & The Black Tornado, Nefertiti

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April