• Evenemang idag
Lördag
17
November 2018
Nefertiti Göteborg

Jaded Jane

Nefertiti presenterar:
Jaded Jane
Nefertiti - Göteborg
Lördag 17 november 2018 kl 18.00

På scen c:a 20.30
Ålder 18 år
För JADED JANE som består av Bröderna Axel och Adam Jane Olsson har musik alltid varit lika naturligt som att andas – och nu är de aktuella med det nya albumet ”Salvation” som är nästa steg i deras musikaliska evolution.
”Salvation” är inspelat på Queen’s legendariska Neve 8048 mixerbord som numera står i Svenska Grammofonstudion där bröderna har haft ett långt och inspirerande samarbete med ljudkonstnären Åke Linton, den tredje medlemmen i JADED JANE.
Tillsammans har de här fortsatt utveckla dessa själfulla, melodiska ljudlandskap som de tidigare gett sig ut på.
I sin helhet kan albumet betraktas som en resa mellan berg och dalar menad att lyssnas på från början till slut med slutna ögon och blicken vänd inåt, en dynamisk, suggestiv och mäktig upplevelse där musiken tar med en till platser utom och inom en själv.
Den 17 november släpps ”Salvation” och samma kväll står bröderna på den legendariska klubben Nefertitis scen i Göteborg.
Med tanke på albumets titel kanske det är passande att tänka på de tre singlarna från albumet som en musikalisk treenighet.
”Ethereal” som släpptes 1 oktober är en låt om att bli ignorerad och förbisedd som artist men att fortsätta vara sann mot sig själv och höja sig själv över sitt ego för att finna den eteriska essensen som finns i sann musik och även i naturens vördnadsfulla skönhet.
”Salvation”, titelspåret, handlar om hur musiken alltid varit brödernas räddning, genom livets utmaningar och svårigheter. Att börja om på nytt och följa ens inre kompass som styr en mot det man älskar.
”Another World” är en resa till en annan värld, i flera bemärkelser. Det kan vara en värld inom oss, en värld som vi skulle kunna skapa, och hur musik i sig är bortom ord och uttrycker sig på ett språk som är så mycket djupare och rikare.
Axel Jane -s, p, synth, drum machine, dans.
Adam Jane –s, g, b.
www.nefertiti.se
www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Biljetter & tider

Lördag 17 November 2018 18:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nefertiti). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Jaded Jane, Nefertiti

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November