• Evenemang idag
11-12
Dec 2018
Frölunda Kulturhus Göteborg

THE SHAPE OF WATER

Stora salen. Drama, romntik, fantasy. USA 2018. Från 15 år. 1 tim 59 min.
Guillermo Del Toro med Sally Hawkins, Octavia Spencer, Michael Shannon, Richard Jenkins.

Kärlek kan ju uppstå på de mest oanade ställen, till och med i en fisktank. En stum städerska förälskar sig i en fjällig fiskman, så att tiden flyter iväg i en ström av skimrande romantik. Hjärtat spränger och själen håller andan, när Guillermo del Toro berättar sin vackraste saga sen ”Pans labyrint”. ”The shape of water” är på alla sätt en film att förlora sig i. Färgerna skiftar i tusen nyanser av grönt, från mossig tång till glittrande smaragd, pärlar i en vattendroppe, dämpar i ett regn. Tretton Oscars-nomineringar fick den, och det är inte konstigt, med tanke på att det är just sådana här världar som bara film kan skapa. Ena stunden är Guillermo del Toros dröm som en svävande musikal, i den andra överrumplar han oss med en lemlästad katt. Men starkast är känslan av de utstöttas seger över ondskan, och att kärleken alltid vinner.

Biljetter & tider

Tisdag 11 December 2018 19:00 Boka hos Ticketmaster
Onsdag 12 December 2018 15:00 Boka hos Ticketmaster
Onsdag 12 December 2018 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Frölunda Kulturhus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. THE SHAPE OF WATER, Frölunda Kulturhus

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December