27-28
Nov 2018
Frölunda Kulturhus Göteborg

GUERNSEY´s LITTERATUR OCH POTATISSKALSPAJSSÄLLSKAP

Stora salen. Drama., feelgood. USA. 2018. 11 år. 2 tim 3 min.
Don Roos, med Lily James, Michiel Huisman, Glen Powell, Jessica Brown Findley.

London, 1946. Den karismatiske författaren Juliet får ett brev från en medlem av en mystisk litteraturklubb startad på den nazi-ockuperade ön Guernsey. Nyfiken på vilka som ligger bakom brevet bestämmer hon sig för att besöka ön. Där möter hon de härligt excentriska medlemmarna i Guernseys litteratur- och potatisskalspajssällskap, inklusive Dawsey, den lite mystiska men fascinerande mannen som skrivit brevet. Allteftersom krigstidens hemligheter uppenbaras blir Juliet alltmer fäst vid ön, bokklubben och Dawsey vilket kommer att förändra hennes liv för alltid. Här ryms både sorg och skratt i en historia från kriget, som kan våra årets feelgood-snyftare.

Biljetter & tider

Tisdag 27 November 2018 19:00 Boka hos Ticketmaster
Onsdag 28 November 2018 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Frölunda Kulturhus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. GUERNSEY´s LITTERATUR OCH POTATISSKALSPAJSSÄLLSKAP, Frölunda Kulturhus

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober