Onsdag
31
Oktober 2018
Frölunda Kulturhus Göteborg

Ringaren i Notre Dame

Biblioteket Ljusgården. Kl 19:15. Från 9 år. 45 min. Fri entré, men behöver biljett. Inget efterinsläpp. Spökligt mingel från kl 18:15.
En natt blev ett litet vanskapt barn funnet på stentrapporna till Notre-Dame i Paris. Ett barn ingen ville ha eller känna sig vid. Tjugo år senare har barnet blivit en ung man och hans önskan om att möta människorna och världen utanför katedralen blir större och starkare.
Handlingen i Victor Hugos klassiska roman Ringaren i Notre-Dame från 1831 utspelar sig i och runt den stora katedralen Notre-Dame i Paris på 1400-talet.
Här möter vi Quasimodo - den vanskapte ringaren, Frollo - prästen i katedralen, Esmeralda - den dansande vackra romkvinnan och många fler.
Vår version av berättelsen om Quasimodo är en blandning av teater och musikal, skräck och romantik, komedi och allvar. Den handlar om utanförskapet; som är starkare än någonsin i dagens samhälle och som vi alla kan känna igen oss i.
På scenen möter du musikern Bo Platzack som tillsammans med skådespelaren Anders Sanzén i 35 olika roller tar oss med in i Paris gator, ner under jorden, upp i kyrktornet och in i den dramatiska berättelsen om Quasimodo.

Skådespelare: Anders Sanzén
Musiker: Bo Platzack
Samproduktion mellan Sanzén Produktioner och Akerhus Teater.
Rigi: Anders Sanzén och Bo Platzack

Biljetter & tider

Onsdag 31 Oktober 2018 19:15 Boka hos Ticketmaster
Boenden närmast Frölunda Kulturhus natten mellan 31 Oktober och 1 November.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Frölunda Kulturhus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Ringaren i Notre Dame, Frölunda Kulturhus

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober