• Evenemang idag
Lördag
15
Juni 2019
Ullevi Göteborg

Monster Jam

Giganterna är tillbaka på Ullevi! De 4 ton tunga monstertruckarna gör entré igen i familjeshowen Monster Jam på Ullevi den 15 juni.
Kom till Ullevi för att se giganterna inta arenan och för första gången någonsin har vi två svenska förare med i trucklinen -Swedish Battle!Zombie- Alx Danielsson och Earthshaker-Peter Nyman
Swedish Battle mellan Zombie-Alx Danielsson och Earthshaker-Peter Nyman, det kommer att bli en legendarisk show med dessa två starka svenska förare. Det här tillfället kan ni inte missa! Ullevi kommer att fyllas med hårt satsande monstertruckar i en prestigefull kamp om vem som är starkast, snabbast och sätter de häftigaste hoppen som inte lämnar någon oberörd
Det blir en motorfest för hela familjen. Monstertruckarna Grave Digger och Max-D kommer till start och utmanas i race och freestyle av både nya och välkända monstertruckar.
Du kommer att få se hårt satsande monstertruckar i en prestigefull kamp om vem som är starkast, snabbast och sätter de häftigaste hoppen. Missa inte det!
Följ kampen mellan de urstarka monstertruckarna på Ullevi och missa inte att prata med förarna, spana in monstertruckarna på nära håll, känna på banan, samla autografer och ta bilder med dig och dina favoriter på Pit Party innan tävlingarna drar igång. Köp ditt Pit Pass när du köper din biljett så missar du inte Monster Jam Pit Party.
För bokning av rullstolsplats - kontakta Ticketmaster call center på telefon 0771-707070
Åldersgräns 3 år pga mycket hög ljudvolym!

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Ullevi). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Monster Jam, Ullevi

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari