Söndag
25
November 2018
Lisebergshallen Göteborg

Sverige-Montenegro, EM-genrep

Den 25 november 16.30 är landslaget tillbaka Göteborg för en allra sista landskamp i anrika Lisebergshallen. Som genrep inför EM i Frankrike ställs man mot Per Johanssons Montenegro!
I december i fjol tog sig Sveriges damer för första gången till semifinal i VM och pressade där den blivande världsmästaren Frankrike ända in i slutminuten. Nu laddar man upp inför nästa mästerskap i Göteborg och Lisebergshallen med en landskamp mot Montenegro innan avresan till Nantes där Sverige spelar gruppspelet i EM.
Montenegro slutade sexa i senaste VM efter att Per Johansson strax inför mästerskapet anställdes som förbundskapten.
– Vi strävar alltid efter att möta riktigt starka lag inför ett mästerskap för att vi ska komma dit och vara förberedda på det som väntar. Montenegro är ett lag som kan göra livet surt för alla i toppen och vi ser fram emot att ta oss an dem, säger den svenska förbundskaptenen Henrik Signell.
Mer information hittar du på handbollslandslaget.se
Rullstol bokar via tel: 077-170 70 70
Ej syntolkning förnärvarande.

Biljetter & tider

Söndag 25 November 2018 16:30 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Lisebergshallen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sverige-Montenegro, EM-genrep, Lisebergshallen

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober