• Evenemang idag
Onsdag
26
September 2018
Nefertiti Göteborg

A Choir of Ghosts + Arvid Nero

Nefertiti presenterar:
A Choir of Ghosts + Arvid Nero
Nefertiti - Göteborg

Onsdag 26 september 2018 kl 18.00
På scen c:a 20.30
Ålder 18 år
I samarbete med Frihamnen Event
A Choir of Ghosts är James Auger som bosatt sig i Ramsele utanför Sollefteå. Där i norra Sveriges djupa skogar skapar han en slags alt-country/spökamerikana som kan beskrivas som en unik tolkning av den amerikanska folkmusiktraditionen.
James har sysslat med musik på olika vis sedan han var 11 år gammal och växte upp i Port Mulgrave i England. Men det är i det Ångermanländska inlandet han har funnit ro att skapa den musik han alltid har sökt efter.
Just nu skriver han på sitt debutalbum som kommer att släppas senare i år.
2017 var året då det började ta fart för A Choir of Ghosts. Singeln ”Ester” blev en viral hit och nådde snabbt nästan 200 000 streams på Spotify. Efter två europaturnéer och ännu några singlar så har ännu en hit hunnit släppas, ”Morning Light” som i skrivande stund har över 700 000 spotifystreams. Imponerande siffror för en artist som inte har någon draghjälp med PR eller ens har släppt sitt debutalbum ännu.
Även om James Auger är frontperson för A Choir of Ghosts så är det ett band med rutinerade musiker från bland andra bandet Pershagen.
www.nefertiti.se
www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Biljetter & tider

Onsdag 26 September 2018 18:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nefertiti). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. A Choir of Ghosts + Arvid Nero, Nefertiti

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

September