21-22
Sep 2018
Kajskjul 8 Göteborg

Johan & Björn - Din j-vla fegis

Föreställningen handlar om våra drömmar om ett bekvämt liv och att ta den enklaste vägen dit, utan att egentligen göra våra egna val. Vi lever alla bakom en fasad och är experter på att inte våga ifrågasätta. Med stark scennärvaro, en avspänd kontakt med publiken och en förmåga att spetsa de komiska detaljerna sätter Björn A Ling och Johan Östling fingret på hur vi vanliga snälla medborgare inte vågar säga ifrån. Självklart på värmländska och med massor av igenkännande humor, musik och en del allvar.
KVÄLLENS UPPLÄGGcirkatider
18.15 Dörrarna öppnas! Matgäster välkomna.
19.00 Gästerna hälsas välkomna från scen.
19.15 Middagen serveras.
19.30 Insläpp showgäster.
20.15 Senast ankomsttid showgäster.
21.00 Förställningen börjar.
22.45 Bar & musik
2- RÄTTERS MENY
Vad vore en lyckad helkväll utan en smakfull måltid. Du kan köpa en 2-rättersmeny inklusive show eller enbart biljett till showen. Våra kockar har komponerat en 2-rättersmeny och du kan välja att köpa till en dessert som ackompanjerar föreställningen på godaste sätt, såklart med inspiration från Värmland. Dryck kan köpas till genom förbokning eller beställas på plats.
TILL MENYN

Åldersgräns 18 år. Bordsplacering görs i bokningsordning. Menygäster placeras framför showgäster. Betalda biljetter återlöses ej. Rullstolsplatser finns och bokas via telefon.

Biljetter & tider

Fredag 21 September 2018 21:00 Boka hos Ticketmaster
Lördag 22 September 2018 21:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kajskjul 8). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Johan & Björn - Din j-vla fegis, Kajskjul 8

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Augusti