• Evenemang idag
Lördag
29
September 2018
Bio Roy Göteborg

Bra Mkt Sämre!

I showen Bra Mkt Sämre framför Thomas Järvheden flera av världens största hits omgjorda till humorlåtar.
Samtidigt blandar han in mycket standup så att publiken ska få den bästa upplevelsen av humor och musik. Materialet för showen har prövats ut på olika klubbscener i två år och har nu slipats fram till det allra bästa. Thomas populära humorlåtar streamas hela 300 000 gånger varje månad!
Thomas har 20 års erfarenhet från standup-scenen och har flera gånger prisbelönats för sitt härliga sätt att locka till gapskratt.
Jag har dagdrömt länge om att vara med i TV-programmet “Så Mycket Bättre” och göra om andra artisters hits till humorlåtar, säger Thomas Järvheden. Men i väntan så gör jag det i en egen show istället. Jag är redan ensam om att blanda standup och musik på det sättet jag gör, men nu blir det ännu mer unikt. Så här ser nya showreceptet ut (det räcker till några hundra personer per kväll): 50 kg standup plus 30 kg kul låttolkningar och 20 kg egna roliga låtar. Det blir helt enkelt en feelgood-show som förlänger livet!
Tider:
Insläppstid: kl 20:30
Spellängd: 90 min exklusive paus.
Åldersgräns:
13 år.
Inte okej med yngre i målsmans sällskap.

Biljetter & tider

Lördag 29 September 2018 21:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

151 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Bio Roy). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Bra Mkt Sämre!, Bio Roy

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

September