• Evenemang idag
Söndag
29
April 2018
Atalante Göteborg

Siri & Snelle - Jag är kosmos

I Jag är Kosmos försöker Siri & Snelle att hitta sin plats i världen – både den nära och vardagliga, men också i den stora oändligheten av tid och rum. Är det möjligt att cirkla och omfamna ambivalensen och förbindelsen mellan det personliga och det universella och metafysiska?

Med utgångspunkt i Aina Villangers diktsamling "Langsang – et flytans habitat", en subjektiv och energisk skapelseberättelse, har Siri & Snelle låtit sig inspireras av innehåll, form och dynamik. Koreografisk fortsätter duon i spänningen mellan det formella och det totalt formlösa. Siri & Snelle är som två kometer utanför banan och låter fragmenten från sina värdar kollidera och sammanvävas till ett uttryck av klarhet och kaos.

Boka på Tickster
I siffror

29 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Atalante). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Siri & Snelle - Jag är kosmos, Atalante

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juli