13-14
Jul 2018
Villa Belparc Göteborg

Jill Johnson på Villa Belparc

Denna sommar kommer Villa Belparc gästas av flera stora artister!
Den 13 & 14:e juli spelar Jill Johnson med sitt band från 19 - 21. Entrébiljett köps via Ticketmaster för 295kr person (barplats). Önskar man reservera ett bord och äta efter du köpt biljett på ticketmaster, ringer du till Villa Belparc 031-829282 för att reservera bord med supé. Annars är det barplaster som gäller.

Supébiljetter med bordsplats framför scenen kostar 495kr per person. Bokas på 031 82 92 82 eller info@villabelparc.se Biljetter släpps onsdagen den 3e April.
Supébiljetter tillkommer på entrébiljetten med 495:-
Det verkar inte finnas några gränser för vad Jill Johnson kan ta sig an. Hon är artisten som utsetts till Årets Programledare för sin serie ”Jills Veranda” och hon levererar en show med finess och expertis.
Den 8 november hölls en sprakande premiär för hennes andra scenshow ”That’s Life” på Gothia Towers i Göteborg. Föreställningen har tagit emot lovord från kritiker och besökare och belönats med högsta betyg av bland annat Aftonbladet.
Foto: Magnus Ragnvid
Åldersgräns: 18 år (13 år med målsman).

Biljetter & tider

Fredag 13 Juli 2018 19:00 Boka hos Ticketmaster
Lördag 14 Juli 2018 19:00 Boka hos Ticketmaster
Boenden närmast Villa Belparc natten mellan 13 och 14 Juli.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Villa Belparc). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Jill Johnson på Villa Belparc, Villa Belparc

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni