Måndag
6
Augusti 2018
PUSTERVIK Göteborg

Vintage Trouble

KB West presenterar:
Vintage Trouble
Pustervik - Göteborg
Måndag 6 augusti 2018 kl 19.00

På scen c:a 19.30
Öppet till 02.00
Ålder 18 år
Vintage Trouble tar det bästa från 50- och 60-talets musik och presenterar det i en modern och nyskapande tappning. De senaste åren har gruppen trollbundit publik över hela världen, när de har öppnat för band som The Rolling Stones, The Dixie Chicks, AC/DC och The Who. Sångaren Ty Taylor, gitarristen Nalle Colt, bassisten Rick Barrio Dill och trummisen Richard Danielson har genom sina livliga liveshower spridit sin version av rhythm & blues – en rytmiskt laddad ljudbild där blues, soul och rock n roll blandas till en musikalisk festmåltid full av glädje och entusiasm.
Bandet, som bildades i Kalifornien, har spelat tillsammans sedan 2010 och med debutalbumet The Bomb Shelter Sessions blev succén omedelbar. Sedan dess har bandet turnérat flitigt, på såväl egen hand som med stora artister, samt släppt mycket nytt material. Nu arbetas det på nästa album som kommer under året.
Vintage Trouble besitter stor karisma, hög energi, otrolig rytm och låtar som inte går av för hackor. Helt klart en ynnest att uppleva live!
kulturbolaget.se
www.pustervik.nu
www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Biljetter & tider

Måndag 6 Augusti 2018 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(PUSTERVIK). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Vintage Trouble, PUSTERVIK

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni