• Evenemang idag
Fredag
15
Juni 2018
PUSTERVIK Göteborg

The Handsome Family

Woody West & Luger presenterar:
The Handsome Family
Pustervik - Stora Klubben - Göteborg

Fredag 15 juni 2018 kl 19.00
På scen c:a 20.00
Öppet till 03.00
Ålder 18 år
The Handsome Family blev en världsuccé härom året när tv-serien och världsuccén True Detective valde duons sång ”Far From Any Road” som sitt ledmotiv och The Handsome Family fick miljontals lyssnare via tv-serien, Youtube och Spotify.
Från att ha varit en av altcountryns gömda skatter, där de udda, äkta paret Sparks underhöll sin trogna skara lyssnare genom att att roa och oroa med sina morbida och burleska historier om livets avigsidor likt ett countrymusikens svar på Familjen Addams. Musiken är en mörkare, närmast gothisk form av traditionell country, amerikansk folkmusik och ekologiska mördarballader där Brett Sparks mörka röst berättar makan Rennies texter på ett sätt som liknar Johnny Cash historieberättande om ond bråd död.
Trots att parets musik är djupt rotad i Texas inledde de sin karriär i Chicago och de har genom åren arbetat med andra Chicago-baserade storheter som Andrew Bird och Jeff Tweedy (Wilco).
Deras liveframträdanden innehåller en högt tilltagen dos galghumor, skratt fastnar i halsen och ersätts av en klump, men när tårarna fylls i ögonen är det lika ofta av skratt som gråt.
De har länge varit ett av alt country och americana-genrens mest ansedda band och är älskade i pressen, plattan ”Through The Trees” har kallats ett av "10 essential Americana records of all time" av Mojo, och Uncut kallade albumet ”In The Air” för "One of the most important records of the 21st century”.
The Handsome Family senaste skivan ”Unseen” hyllades unisont av världspressen, samtidigt som de idag är en duo som numera har en låtskatt som blivit välkänd världen över.
Woody West Facebook
www.woodywest.com
www.pustervik.nu
www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Biljetter & tider

Fredag 15 Juni 2018 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(PUSTERVIK). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. The Handsome Family, PUSTERVIK

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni