Måndag
7
Maj 2018
BETLEHEMSKYRKAN Göteborg

Konsert med Danske Fangekoret

Danska Fangekoret är en speciell kör, som alltid bjuder på en speciell upplevelse.
Kören består av intagna, och tidigare intagna, personer från olika danska fängelser. Genom kören lyfts deltagarnas bakgrund och erfarenhet av utsatthet och kriminalitet i starka, egenproducerade texter och musik. Kören har fått stor uppmärksamhet för sin förmåga att beröra och de senaste åren har i stort sett alla konserter varit slutsålda.
Kören har under åren fått betyda mycket för sina medlemmar. Körledaren Louise Adrian har under 20 års tid sjungit och skapat musik med några av Danmarks tyngsta kriminella och har fått flera priser för sitt arbete.
Så här säger en av medlemmarna i kören:
”I en tid då allt prat om kriminella och fängelser handlar om åtstramningar, nedskärningar, sjukfrånvaro, våld och bråk, har Louise en förmåga att skapa ett fridfullt rum där stämningen alltid är god.”
För varje biljett som säljs kan också Räddningsmissionen dela ut en biljett till den som annars inte kunnat gå. Överskottet går oavkortat till Solrosen, Räddningsmissionens arbete för barn till frihetsberövade föräldrar.
Arrangör:
Göteborgs Räddningsmission, Betlehemskyrkan, Körcentrum Väst och Bilda
Tider
Insläppstid: kl 18.30.
Spellängd: 1,5 timmar.

Biljetter & tider

Måndag 7 Maj 2018 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

14 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(BETLEHEMSKYRKAN). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Konsert med Danske Fangekoret, BETLEHEMSKYRKAN

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April