Torsdag
13
September 2018
Nefertiti Göteborg

Gurls

Nefertiti presenterar:
Gurls
Nefertiti - Göteborg
Torsdag 13 september 2018 kl 18.00

På scen c:a 20.30
Ålder 18 år
Feministiskt, humoristiskt, uppkäftigt, innerligt – ibland på engelska, ibland på norska. Det är bra gjort att stoppa in så mycket obestridlig och dagsaktuell jazztalang in i en trio, men det är alltså detta som GURLS är. Eller stryk talang – dessa meriterade musiker är långt förbi det stadiet! Detta är tre av Norges mest eftertraktade musiker:
Sångerskan Rohey Taalah, saxofonisten Hanna Paulsberg, basisten Ellen Andrea Wang, tre unga musiker som till vardags frontar var sitt eget band, ingår i denna nya trio GURLS, baserad i Oslo.
Ellen Andrea Wang på kontrabas är känd från sin egen trio, från Pixel och för sina år med Manu Katché och Marilyn Mazur.
Saxofonisten Hanna Paulsberg som startade trion och skriver texterna ger också ut plattor med Hanna Paulsberg Concept , har varit med i Trondheim Jazz Orchestra och även spelat med Bobo Stenson, Bugge Wesseltoft och Chick Corea (!)
Sångerskan Rohey Taalah håller på att göra stor succé, inte minst internationellt, med soulbandet Rohey.
Debutplattan ”Run Boy Run” som släpptes 16 februari i år har redan höjts till skyarna av norska media, och vi väntar oss en liknande respons i Sverige.
www.nefertiti.se
www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Biljetter & tider

Torsdag 13 September 2018 18:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nefertiti). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Gurls, Nefertiti

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Augusti