• Evenemang idag
Torsdag
22
Mars 2018
Kvartersscenen 2Lång Göteborg

Releasefest: Emma Knyckare - Hit Med Flaskan!

Precis i dagarna har Emma Knyckares bok "Hit med flaskan - Handbok för panikslagna mammor" nått ut i bokhandeln. Detta vill vi fira med er som aldrig förr!

Varmt välkomna till en kväll i bokens anda på Kvartersscenen 2långs bar & restaurang i Göteborg. Vi ser fram emot cava, samtal med Emma på scen om hur den här roliga, viktiga boken kom till, och så får vi ett smakprov från Emmas kommande show på samma tema som "Hit med flaskan" som börjar turnera i höst (men redan den 9/3 kan en köpa biljetter!). Emma, Matilda ”det brinner” Sjöström och Joakim Fritzner skojar, spelar, och läser ur boken. Dörrarna öppnas kl 18, happening börjar kl 18:45.

Vi bjuder på cava så långt det räcker, och för den som är hungrig går det också utmärkt att äta på restaurangen till självkostnadspris.

"hit med flaskan" kommer under kvällen att säljas till det ringa release-priset 170kr. Swisch, kort eller kontanter går fint.

Begränsat antal platser. OSA namn senast den 20e mars till:
osa@brombergs.se

VARMT VÄLKOMNA!

----------------------------------------------------------------------------------------

HIT MED FLASKAN - HANDBOK FÖR PANIKSLAGNA MAMMOR

När Emma Knyckare upptäcker att hon är gravid firar hon med en sista snusprilla och sedan förändras livet för alltid. Här tar hon oss med på sin lika panikslagna som fantastiska resa in i mammalivet.

Med drastisk humor skildrar hon graviditetens vedermödor och glädjeämnen. Från att svälla upp och se ut som Jabba the Hutt i Star Wars och inte längre få plats på spinningcykeln, till att för första gången höra sin bebis hjärtljud och slutligen få möta lilla Maggan.

Personligt och ogenerat behandlar hon ämnen som kejsarsnitt, amning, abort, bonusbarn, mammakroppen och de ljuvliga men skitjobbiga småbarnsåren.

EMMA KNYCKARE (1987) är komiker och radioprofil (Morgonpasset, Tankemedjan, Musikhjälpen och Knyckare i P3). Hon har arbetat som krönikör och är initiativtagare till den uppmärksammade, mansfria musikfestivalen Statement festival.

Mer om boken finns att läsa här:
http://brombergs.se/titel/hit-med-flaskan-handbok-for-panikslagna-mammor/701

I siffror

20 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

71 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kvartersscenen 2Lång). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Releasefest: Emma Knyckare - Hit Med Flaskan!, Kvartersscenen 2Lång

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni