• Evenemang idag
Torsdag
22
Mars 2018
ICA Kvantum Munkebäck Göteborg

Den Stora Mat- & Vinprovningen

Nu upprepar vi höstens succé med mat och dryck i kombination. Detta är ett fantastiskt tillfälle för dig som är intresserad av mat och dryck och vill veta mer om hur man får ut det mesta av dessa två tillsammans. Vad är det som gör att viss mat passar till viss dryck och hur ska man matcha för bästa möjliga smakupplevelse? Det behövs inga förkunskaper för att delta utan alla kan vara med oavsett kunskapsnivå. Under kvällen provar vi 8 olika drycker med 4 tillhörande rätter. Kursen leds av vår vinexpert med otrolig känsla för smaker och mångårig erfarenhet från Systembolaget. Vill du vara med om en smakresa med mat och dryck i fokus är detta kursen för dig!
Föranmälan krävs och görs med fördel till Linda på Matvinden på mail linda.kroon@kvantum.ica.se eller via telefon 0708791219. Kurspris 595 kr betalas i vår förbutik innan kursstart.

I siffror

32 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
Boenden närmast ICA Kvantum Munkebäck natten mellan 23 och 24 Maj.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(ICA Kvantum Munkebäck). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Den Stora Mat- & Vinprovningen, ICA Kvantum Munkebäck

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj