• Evenemang idag
Lördag
24
Mars 2018
Göteborgs Konsthall Göteborg

Filmfestivalen Vänskap IRL

Välkommen till Vänskap IRL – en helt ny kortfilmfestival!

? Under våren 2018 har unga mellan 8-12 år skapat och skickat in roliga, sorgliga, spännande och oväntade kortfilmer till oss. Gemensamt för filmerna är att de berör frågor om vänskap på och utanför internet.


? Lördagen den 24 mars tar de unga filmskaparna över hela utställningsrummet på Göteborgs Konsthall med sina berättelser.

? Filmerna, som är max tre minuter långa, visas under hela dagen – kl 11-17 – på ytor där vi brukar visa ordinarie utställning (Obs: Det går alltså inte att se utställningen Mozart´s Ghost den här dagen!).

? Mellan klockan 13-15 tar programledarna över scenen. De pratar film och vänskap på och utanför nätet, och tittar närmare på några av filmerna. Några filmskaparna har också bjudits in för att berätta om sina verk.

? Filmfestival är öppen för alla – ta med en kompis, en faster eller ett barn och kom och kika! Fri entré. Vi bjuder på popcorn och dricka.

-----------------
Filmfestivalen sker i samarbete mellan Barnfilmskolan Akademi Valand, Göteborgs Konsthall och konstkonsulenten i Göteborgs stad och är en del av programmet under utställningen Mozart´s Ghost.

I siffror

3 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Göteborgs Konsthall). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Filmfestivalen Vänskap IRL, Göteborgs Konsthall

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars