• Evenemang idag
Torsdag
29
November 2018
Pustervik Göteborg

Clutch

CLUTCH TILL SVERIGE!

Clutch är rock på riktigt. Alla som har sett kvartetten från Maryland live vet vad vi menar. Det är högoktanig rock när den är som bäst. Med låtar som "Electric Worry", "The Regulator" och "X-Ray Visions" står Clutch för en rock som blir svårare att få tag i. I höst återvänder de till Sverige! Torsdag 29 november på Pustervik i Göteborg och fredag 30 november på Annexet i Stockholm!


Biljetter släpps onsdag 28 februari kl. 11.00 via LiveNation.se

Med elva studioalbum och fem livealbum, är Clutch rutinerade rockproffs. De hyllas av flera generationer rockfans - där den gemensamma kärleken för rock gör att Clutch passar lika bra för nostalgikern som den moderna rocklyssnaren.

Det är också live man bör uppleva Clutch - har du fått möjligheten att se bandet så vet du exakt vad vi pratar om!

Vi längtar nu till att få se bandet på svensk mark igen: torsdag 29 november på Pustervik i Göteborg och fredag 30 november på Annexet i Stockholm!

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Pustervik). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Clutch, Pustervik

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars